25-02-09

Verwachting

Na verkoop van mijn Alpha 100 in blijde verwachting van deze aanwinst....

20080130222301

Geweldige foto's in elke situatie

Breid uw creatieve opties nog verder uit met de A350K. Geniet bij elke opname van een vernieuwende kijk op de wereld: met de eerste Quick AF Live View ter wereld profiteert u van een snelle, nauwkeurige autofocus en directe voorbeeldweergaven op het kantelbare LCD-scherm.

Geweldige foto's vanuit elke hoek

Het LCD-scherm kan omhoog of omlaag worden gekanteld voor meer kijkcomfort vanuit verschillende opnameposities. Dit is erg handig als u de camera niet dicht bij uw oog kunt houden: als u de camera bijvoorbeeld boven uw hoofd houdt of knielt voor een interessant perspectief.

Meer informatie over kantelbare LCD-schermen

Supersnelle, altijd scherpe opnamen

Laat u niet afremmen door uw digitale spiegelreflexcamera. Sony heeft als enige Quick AF Live View, waarmee u direct voorbeeldweergaven kunt bekijken zonder in te leveren op een snelle en accurate autofocus en het snel achter elkaar maken van meerdere foto's.

Meer informatie over Quick AF Live View

Kristalheldere beelden zonder stof

Houd het schoon. Stof kan voor vervelende spikkels op de foto zorgen, bijvoorbeeld wanneer u lenzen omwisselt. Telkens wanneer u de camera uitschakelt, schudt dit ingenieuze systeem de sensor heen en weer om stof te verwijderen. Daarnaast is er een anti-statische coating die voorkomt dat stof zich ophoopt op de sensor.

Creatieve opties zonder extra ballast

Geweldige foto's bij elke opname, van groothoek tot middelgrote telefoto. Deze veelzijdige zoomlens is de perfecte keuze voor alledaagse opnamen in een zeer compact, eenvoudig te dragen pakket.

13:39 Gepost door mama van 2 kapoenen in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Tof maar een echte fotograaf gebruikt alleen de zoeker dus die heeft die live viewtoestanden niet nodig! :-)

Gepost door: Mama van Kato | 28-02-09

De commentaren zijn gesloten.