30-09-08

The End

Inderdaad sinds gisterenavond terug in ons Belgenlandje...aan alle mooie liedjes komen nu eenmaal een eind!!!Voor mij veels te kort maar voor manlief en de kids niet.Alhoewel poppemie het gisterenavond wat moeilijk had bij het in slaap geraken!

Wegens geen tijd voor een uitgebreid verslag hier een korte samenvatting...

Eten:natuurlijk heerlijk..scampi's,gambas,paëlla,de enige echte Jamon ...om de duimen en vingers van af te lekken....Doorgespoeld met heerlijke wijn!

Strand/zwembad:zoals steeds tip top in orde,rustig.Poppemie die laat zien dat de zwemlessen hun geld opbrengen ze springt,zwemt en duikt onder water.En broerlief die niets liever doet dan op de rotsen klimmen ah strand,tss de rotsen op zoek gaan naar zeesterren,visjes enz

Weer:overwegend zonnig maar toch wat last van bewolking,en de laatste dagen was er donder,bliksem,wind,en regen heel veel regen met overstromingen tot gevolg.De regen van hier vandaag in België was er niets tegen.

Quality Time:was zalig...we hebben alle 4 zo genoten ....het was super om 14 dagen lang met mijn kids en ventje samen te zijn zonder gestoord te worden door telefoon, klanten enz.

Maar vandaag is het allemaal alweer een herinnering....vanmorgen iedereen terug vroeg uit bed,een drukke werkdag achter de rug,kids terug naar school.....het gewone leven dus!!!Gelukkig heb ik mijn bijna 1000 foto's nog om even op terug te kijken:-)Maar eerst de strijk onderhanden nemen!!!

 

22:17 Gepost door mama van 2 kapoenen in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

toch blij dat jullie terug zijn, we misten de klein mannen enorm zenne!!!
en ja jullie 2 ook hoor!

Gepost door: mimi & janneman | 01-10-08

Mooie herinneringen dus !!

Vraagje : kan je me coordinaten geven van de zwemjuf voor mijn dochtertje van vier ?

Gepost door: els | 01-10-08

't Vliegt hé... courage ...

Gepost door: one life | 03-10-08

De commentaren zijn gesloten.